FSC Palvelut Oy on 2011 perustettu monialayritys ja päätuotteitamme ovat turvallisuus-, koulutus- sekä mediapalvelut. Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingissä, mutta operoimme koko maan alueella.

Yrityksemme koulutustiimiltä löytyy kokemusta usean vuosikymmenen ajalta, ja voimme aidosti todeta kouluttajiemme edustavan turvallisuusalan huippuosaamista. Järjestyksenvalvojien kouluttamisesta kouluttajillamme on 17 vuoden kokemus.

Tarjoamme turvallisuusalan palveluita vuosikymmenten kokemuksella ja laaja turvalisuusalan tarjontamme kattaa henkilöstö-, koulutus-, asennus-, suunnittelu- sekä asiantuntijapalvelut. Verkostomme avulla voimme käyttää useiden kumppaniyritysten palveluja sekä tarjota yli sadan eri aloja edustavien ammattilaisten osaamista tarjoamalla järjestyksenvalvonta-, vartiointi-, seuranta-, yksityisetsivä- sekä henkilösuojauspalveluja.

Mediatiimimme tuottaa laadukkaat video- ja valokuvat tapahtumista, urheilukisoista, konserteista tai yksityistilaisuuksista kilpailukykyiseen hintaan.

Vuokraamme myös Helsingissä sijaitsevia koulutustilojamme yksityishenkilöille, urheiluseuroille, yrityksille sekä yhteisöille. Tiloistamme löytyy koulutusluokka sekä tatami kuntoliikuntaa tai muuta ohjattua toimintaa varten.

FSC Palvelut Oy on Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyritys.